Den Digitale FemkæmperEn bog om digitalisering og digital ledelse - kommer snart!Den Digitale Femkæmper De digitale lederroller er under kraftig forandring på grund af den fremherskende digitale dagsorden. Rollerne bliver mere globale, virtuelle og multikulturelle, end nogensinde før. Og de omfatter banebrydende ny teknologi som er essentiel for virksomhedernes digitale strategier.


De digitale lederroller kræver en ny, alsidig og dygtig leder inden for digital innovation, digital transformation og digital leverancestyring. Tillige er det store lederskab og relationsskabelse stadig centrale kompetencer for ledere i digitalisering.


Den digitale femkæmper er en bog om de 5 kernediscipliner i digitalisering og fortæller kort og godt om hele det digitale områdes ”operating model”, altså om processer, om roller og om den digitale organisering.Webcast produceret af Dansk ITSom led i Dansk IT's Meet & Inspire gav jeg en introduktion til den digitale femkæmper, den fremtidige prototypiske IT leder. Indlægget er dansk og ca 60 minutter, og er garneret med slides der illustrerer synspunkterne. Det er tilgængeligt på YOUTUBE (klik nedenfor).